Loading Events
 • This event has passed.

All Events

Identiteit van de moslimstudent

Feb 5, 2023 @ 12:30 - 21:00 | €9.99

Op 𝐳𝐨𝐧𝐝𝐚𝐠 𝟓 𝐟𝐞𝐛𝐫𝐮𝐚𝐫𝐢 organiseert studentenvereniging Salaam, in shaa Allah, een inspirerende 1-daagse conferentie over de identiteit van de moslimstudent. Tijdens deze dag zullen er verschillende sprekers aanwezig zijn die hun visie zullen geven op dit belangrijke onderwerp.

Als moslimstudent kan het soms moeilijk zijn om je te verhouden tot de maatschappij waarin je leeft en tegelijkertijd trouw te blijven aan je eigen identiteit. Tijdens deze conferentie zullen we dieper ingaan op deze uitdagingen en hoe je hiermee om kunt gaan.

Toegang alleen voor mensen van 12 jaar en ouder.


Let op!

De prijs voor de members van Salaam is €4,99 en voor de non-members is het €9,99! Hieronder kan je als non-member je inschrijven en de ticket betalen. Als je een member bent dan kan je je aanmelden door een mail te sturen met je voor- en achternaam naar events@sasalaam.nl. Je krijgt dan namelijk €5 korting!

Wil je een member van salaam worden? Dan kan het via de link hieronder:

Join Us

 

 

 

Details

Date:
Feb 5, 2023
Time:
12:30 - 21:00
Cost:
€9.99

Venue

Deniz Zaal
Herentalsweg 2
Eindhoven, Noord-Brabant 5628 RD Netherlands
+ Google Map

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

12 Comments

 • Nasira Kandoussi Reply

  Salaam wa alaykoum. Ik heb zo net 8 zusters ingeschreven en voor alle acht in een keer betaald. Is wel vanuit België, misschien komt de betaling ietsjes later binnen.

  • Wa alaikoum assalam wa rahmatullahi wa barakatoehoe,

   Je aanmelding is bij ons binnengekomen. Aan de hand van uw QR code in de bevestigingsmail kunt u zich aanmelden bij de zaal. Mocht u niks hebben ontvangen; dan is het handmatig controleren van uw naam met onze lijsten mogelijk.

   Ik hoop u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd.

   Met vriendelijke groet,

   Team SA Salaam

 • Jamila Reply

  Assalaamoe 3leikoem beste broeder/zuster,
  Ik wilde vragen of er toevallig nog plek is voor 2 mensen. We wilde ons heel graag inschrijven alleen moest wachten op geld en nu zie ik op de site dat het is uitverkocht vandaar deze mail of er toch nog plek is voor 2, in shaa allah krijg ik snel een berichtje terug van u.

  Vriendelijke groet,

  Jamila azarfane

  • Wa alaikoum assalam wa rahmatullahi wa barakatoehoe,

   Zojuist zijn er 50 extra plaatsen bij gekomen. Indien deze uitverkocht zijn zullen er dan ook geen extra plaatsen meer bij kunnen komen i.v.m. de capaciteit van de zaal.

   Ik hoop u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd.

   Met vriendelijke groet,

   Team SA Salaam

 • Leyla Reply

  Salaam aleikoem wa rahmatullahi wa barakaatuhu

 • Leyla Reply

  Salam aleikoem,

  Is er misschien nog plek voor twee mensen. Ik zie dat de tickets zijn uitverkocht.

  Groet,

  Leyla

 • Leyla Reply

  Salaam aleikoem,

  Zijn er jog twee tickets beschikbaar voor de conferentie.

 • Salsabila Reply

  Assalamualaikum, ik zou super graag bij deze Identiteit van de moslimstudent evenement aanwezig zijn helaas, zie ik dat de tickets uitverkocht zijn. Ik hoop dat er misschien nog een ticket beschikbaar is, mijn vriendin waarmee ik samen naar deze evenement wou heeft Allhamdullilah wel een ticket kunnen bemachtigen en ik helaas niet, graag hoop ik iets terug te horen!

Leave a comment