Loading Events
  • This event has passed.

All Events

Identiteit van de moslimstudent

Feb 5, 2023 @ 12:30 - 21:00 | €9.99

Op 𝐳𝐨𝐧𝐝𝐚𝐠 𝟓 𝐟𝐞𝐛𝐫𝐮𝐚𝐫𝐢 organiseert studentenvereniging Salaam, in shaa Allah, een inspirerende 1-daagse conferentie over de identiteit van de moslimstudent. Tijdens deze dag zullen er verschillende sprekers aanwezig zijn die hun visie zullen geven op dit belangrijke onderwerp.

Als moslimstudent kan het soms moeilijk zijn om je te verhouden tot de maatschappij waarin je leeft en tegelijkertijd trouw te blijven aan je eigen identiteit. Tijdens deze conferentie zullen we dieper ingaan op deze uitdagingen en hoe je hiermee om kunt gaan.

Toegang alleen voor mensen van 12 jaar en ouder.


Let op!

De prijs voor de members van Salaam is €4,99 en voor de non-members is het €9,99! Hieronder kan je als non-member je inschrijven en de ticket betalen. Als je een member bent dan kan je je aanmelden door een mail te sturen met je voor- en achternaam naar events@sasalaam.nl. Je krijgt dan namelijk €5 korting!

Wil je een member van salaam worden? Dan kan het via de link hieronder:

Join Us

 

 

 

Details

Date:
Feb 5, 2023
Time:
12:30 - 21:00
Cost:
€9.99

Venue

Deniz Zaal
Herentalsweg 2
Eindhoven, Noord-Brabant 5628 RD Netherlands
+ Google Map

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available