Loading Events
  • This event has passed.

All Events

Studiekeuzevoorlichting VO

Feb 24, 2021 @ 16:00 - 19:00 | Free

Iedere jaar weer staan nieuwe eindexamenleerlingen voor de moeilijke keuze om te bepalen wat voor studie ze willen gaan volgen. Er is binnen Nederland Al Hamdullilah een groot en breed aanbod aan studies, maar dit kan soms de keuze stress alleen maar versterken. Wij van ???????????????????????? en ???????? ????????ℎ???????? willen de leerlingen hierbij graag helpen. Vooral nu met corona is het niet mogelijk om meeloopdagen / open dagen te laten doorgaan, dus hebben wij voor jullie een informatieavond georganiseerd voor verschillende opleidingen!

Ben je op zoek naar een studie, maar weet je nog niet zeker wat je precies wilt en vind je het moeilijk om deze keuze te maken? In deze informatieavond zal Jos van Rooy ons vertellen wat bepaalde obstakels kunnen zijn tijdens het studeren en wat de islam zegt over studeren. Daarnaast zal hij ons vertellen hoe je het best een goede keuze kunt maken en welke aspecten hier invloed op kunnen/moeten hebben.

Om een duidelijke beeld te hebben hoe wij er voor kunnen zorgen dat jij het maximale uit deze studievoorlichting haalt, hebben we een kleine vragenlijst opgesteld. We vragen je vriendelijk deze in te vullen. Heb jij ook voor iemand anders aangemeld, laat deze persoon deze vragenlijst ook invullen In Shaa Allaah.
https://forms.gle/4ywyxfky15ymqBgp9

Details

Date:
Feb 24, 2021
Time:
16:00 - 19:00
Cost:
Free
Event Categories:
,

Venue

Microsoft Teams
View Venue Website

Organizer

Student Association Salaam
Email
secretary@sasalaam.nl
View Organizer Website